top of page

Miss Runglawan Kettason

Jeg er kandidat i anvendelsen Thailandsk Traditionel Medicin: ATTM fra Mahasarakham University. Jeg har 10 års erfaring med at arbejde med traditionel medicin, som læge på et offentligt hospital i Thailand. Gennem en holistisk tilgang til krop og sind, og med brug af urter med ikke-kemisk og terapeutisk massage til behandling af patienter er en del af mit ansvar. I Europa er ATTM en del af de alternative behandlingsmuligheder og kan bruges til helbredelse af mere end 100 sygdomme. Mange patienter oplever en reduktion i brugen af ​​brug af NSAID Medicine til smertelindring. Dette er en meget vellykket behandlingsmåde i Thailand.

Runglawan_1.jpg
Jeab.png

Miss Sirintra Yuwarach

Hej dejligt at møde dig.

Jeg er ATTM Dr. Sirintra Yuwarach. Jeg bliver også kaldt Jeab. Jeg har en bachelor i Applied Thai Traditionel Medicin fra Mae Fah Luang universitet i Thailand. Jeg har arbejdet med terapeutisk massage og naturmedicin i mere end fire år i Thailands hospital sektor. Jeg er meget lidenskabelig omkring styrkerne ved de traditionelle behandlingsformer og jeg er glad for, at være en del af Therapeutic Massage, hvor jeg får muligheden for at anvende og udvikle disse behandlingsformer. Jeg ser frem til at behandle vores patienter.

Jeab

Miss Supunsa Samutthai

Jeg er BA i Oriental medicin fra Rangsit universitet i Bangkok. Jeg har arbejdet i den private sektor i Thailand i 6 år. Her har jeg bla. arbejdet side om side med fysioterapeuter med massage behandling post opereret patienter. Jeg er glad for at kunne bidrage til holdet hos Therapeutic Massage, og ser frem til at behandle dig.

Diplom

Sao.jpeg
bottom of page