top of page

Behandlingstyper

Vores behandlinger varierer mellem 55 og 110 minutter og vores priser ligger fra 450 kr. op til 1780 kr

Couple Massage

Book venligst begge behandlere til denne behandling.

Therapeutic Massage

Terapeutisk massage søger at opnå en terapeutisk fordel. Selv om terapeutisk massage ofte er afslappende, målet med behandlingen ikke afslapning. Målet med Terapeutisk aftales mellem massage terapeuten og patienten. I nogle tilfælde anbefales massage af en sundhedspersonale og kan være en del af en større behandlingsplan. For eksempel kan en person, der modtager fysioterapi for en skade, have regelmæssig terapeutisk massage for at løsne musklerne, forbedre muskeltonen og øge deres fleksibilitet. Terapeutisk massage kan bruges til at supplere sårpleje, kræftpleje og en række andre behandlinger.

Sports Massage

Sports massage behandling er givet med forståelse for anatomi og fysiologi og fra de særlige krav, som klienten og deres specifikke sport stiller til kroppen. Formålet med sports massage er at hjælpe dig med at vende tilbage til din ønskede sportsaktivitet med det samme eller et endnu bedre funktionsniveau. Sportsmassage kan omfatte mere aggressive teknikker, der går ind i muskelstrukturen.
Sportsmassage vil ofte udnytte en række forskellige modaliteter som remedial massage, trigger point terapi, cross fiber teknikker og dyb væv arbejde.

Deep Tissue Massage

Som navnet antyder, anvender dybvævsmassage dybe pres på specifikke problemer. Det føles meget som om nogen torturerer dig med vilje ved at presse ind i din spændte muskel, og massage kan efterlade din meget øm. Det er ikke kun mere pres over hele kroppen, men (hvilket ville være sandt tortur), det er en meget specifik, metodisk behandling. Det er ikke den slags massage at bede om, hvis du forventer at føle dig afslappet under terapien, og efterfølgende kan du føle dig øm i et par dage.

Bedst til: Behandling af stive, smertefulde problemer som skulder og nakke.

Trigger Point Therapy

Trigger punktmassage terapi er specielt designet til at lindre smertekilden gennem en cyklus med isoleret tryk og frigivelse. Resultaterne og fordelene ved triggerpunktmassage frigiver sammentrukket områder i musklerne og lindrer dermed smerte. Du kan opleve et signifikant fald i smerte efter blot en behandling. Modtagelse af massage med trigger point terapi med jævne mellemrum kan hjælpe naturligvis med at håndtere smerte og stress fra kroniske skader.

Bedst til: Kronisk muskel smerte og spændinger.

Foot Reflexology

Fodmassage refleksologi er udøvelse af fodmassage. Det er blevet brugt i mange kulturer i århundreder for at forbedre sundhed og afslapning i kroppen. De fleste former for fodmassage anvender elementer fra en række forskellige stilarter, såsom Shiatsu og Reflexology, som følger overbevisningen om at lægge pres på de mere end 7.000 nerver i foden, som kan frigive energiske blokeringer i resten af ​​kroppen. Fodmassage og refleksologi kan bruges som smertelindring, for at hjælpe med at lindre stress og endda for at fremskynde skadegendannelsen. Traditionelt udføres fodmassage ved hjælp af hænderne, selvom behandlinger undertiden kan indebære brugen af ​​pinde eller ruller for mere effektivt at stimulere refleksområderne i foden.
Bedre cirkulation: massering af ekstremiteterne hjælper med blodcirkulationen omkring kroppen, det kan brænde næringsstoffer og ilt til musklerne. Lindrende symptomer på sygdom: Massage har vist sig at reducere smerte og minimere symptomer på hypertension, kræft, leversygdom og kronisk træthed. Hvis du lider af en alvorlig sygdom, skal du altid rådføre dig med din læge, inden du begynder at gå til massagebehandling.

Myofascial Massage

Myofascial frigivelse er en massage teknik, der anvendes til at strække fascia med det formål at balancere kroppen. Fascia er placeret mellem huden og den underliggende struktur af muskler og knogler. Facia er kroppens er bindevæv, der dækker og forbinder musklerne, organerne og skeletstrukturerne i vores krop.

Pregnacy Massage

Graviditetsmassage er en kombination af afslapningsmassage og dybt væv. Massage terapeuten tilpasser deres teknikker til at tage fat på de ændringer, en kvinde går igennem i løbet af sin graviditet. For eksempel vil terapeuten i de tidlige stadier arbejde på at slappe af i kroppen og løsne musklerne i forbindelse med stress og eventuelle skælvende skader, moderen måtte have, så det er ikke noget problem i de senere stadier af graviditeten.

I anden trimester vil terapeuten ændre teknikken og ikke kun arbejde på overkroppen, men fokusere mere på underkropsregionen, hofterne og benene. Som graviditeten udvikler sig til tredje trimester, vil behandlingen rumme mere flydende bevægelser, for at bevæge eventuelle problematiske væskeområder. Der er fokus på underkropsregionen for at løsne tætte muskler som forberedelse til fødslen. Terapeuten kan også arbejde med arme, hænder og fødder i tilfælde af hævelse. Graviditets Massage er lige så vigtigt for mor som det er for barnet. Tal venligst om dine behov hos vores massage terapeuter. De vil være glade for at skræddersy en massage løsning til dig, der er effektiv samt at imødekomme dine individuelle og skiftende behov i løbet af denne fantastiske tid i dit liv.
Graviditetsmassage kan hjælpe: Stress og angst om graviditeten, øm ryg og hofter, hovedpine forbundet med graviditet, graviditetsrelateret RSI Pubic symphysis, restløse ben, søvnløshed og træthed.

Relaxation Massage Therapy

Dette er den mest almindelige form for massagebehandling, og hvad mange mennesker tænker på, når de hører ordet "massage" eller forsøger at give en anden eller sig selv en god massage.

Bedst til: En introduktion til massage, stress relief, afslapning, frigivelse af trange eller spændte muskler, par massage

Aroma Therapy Massage

Aromaterapi massage er en alternativ terapeutisk teknik, der kombinerer de naturlige terapeutiske egenskaber af de æteriske olier og helbredende kraft massagebehandling. Aromaterapi massage har ikke kun stærke fysiske, følelsesmæssige og mentale virkninger, men det beskrives også som en fantastisk afslappende og foryngende oplevelse. Fordelene ved aromaterapi massage påvirker en bred vifte af sundhedsforhold i nervøse, kredsløbs-, lymfatiske, immun- og muskulære systemer. Aromaterapi massage er en behagelig metode til mental klarhed, afslapning, stress og lindring af hovedpine. Bedst til: Afslappende, balance og harmonisering af kroppen. * Reduktion af stress. Styrkelse af hele kroppen og støtte af kroppen i sin egen helingsproces. Tilskynder til et sundt immunsystem til bekæmpelse af infektion.

Herbal Ball Massage

Den helbredende praksis af thailandsk urtekugle behandling går næsten 5000 år tilbage til en æra hvor kendskabet til planter, herunder deres virkninger ved indtagelse eller påføring på kroppen, blev omhyggeligt undersøgt og derefter gået ned fra en generation til den næste.
Denne urte terapi blev designet til at lindre smerter og betændelse. Et udvalg af terapeutiske urter, herunder prai, ingefær, gurkemeje og citrongræs, er pakket ind i en muslin-kompress, dampet og derefter påført kroppen i blide tryk-, cirkulære og rullende bevægelser.

I Thailand kaldes urtekugle luk pra kob, oversat som "urtepressekugle". For at komprimere kombineres en kombination af helbredende urter sammen i overensstemmelse med gamle opskrifter, dampet og placeret direkte på huden for at lindre muskelsmerter og hævelse.

Hot Stone Massage

Under hot stone massage bliver din krop ikke kun vægtet med varme, glatte sten, men massøren bruger også stenene til at massere din krop. Det er som at blive rørt af de glateste (rollerball-lignende) hænder, men også forbrændt af dem for en "Yeeooowwww! ... .Ahhhh" effekt. En hot stone massage er for det meste afslappende, men det er også mere forfriskende end en massiv massage, takket være den næsten alt for meget varme, der bringer dig tilbage til at fokusere på øjeblikket i stedet for at lade dig glide af. Varmen hjælper med at frigøre spændingen i ryggen og skuldrene, for det meste, så disse muskler kan arbejdes mere effektivt.
Bedst til: selv "Centrering", frigørelse af meget spændte muskler, afslapning

bottom of page